از فیلم های علیرضا خمسه استفاده کنید - این نکات را بخوانید نه
از فیلم های علیرضا خمسه استفاده کنید - این نکات را بخوانید نه
Blog Article
نوری: صد بلا باشد در این علیرضا خمسه الان ره، باز این سایت تردیدی کنید؟ نوری در نزدیک به چهل سال بیش از صد نمایشگاه انفرادی از آثار نقاشی خود در شهرهای مختلف ایران و در پایتختهایی همچون پاریس، پکن، برلین، الجزیره، بیروت و وین برگزار نمودهاست. حسین نوری تاکنون سبکهای مختلفی را در نقاشی آزمودهاست ولی ترسیم فضاهای ملکوتی در قالب رنگهایی شاعرانه و شاد در آثار وی نمود بیشتری دارد و پروانه نیز از جمله عناصر برجسته نقاشیهای او است. نقاشیهای آقای حسین نوری ساخت یک بافت ابر و باد نیست، بلکه نگاهی که ایشون به سرزمین ناشناخته بوم داره مهمه. اما تو مجموعه آثار ایشون میبینیم که بافت و تکسچر و اون چرخههای رنگی نقشِ اصلی رو بازی نمیکنه. این نمایش نیز در سالن اصلی به روی صحنه رفت. مراسم افتتاح این سالن با حضور جمعی از هنرمندان پرسابقه تئاتر از جمله رضا صابری صورت گرفت و پیام تصویری نوری، که در مراسم حضور نداشت، برای حضار به نمایش درآمد. این نمایش در مهر ۱۳۷۰ در سالن چارسو اجرا شد. در دهمین جشنواره تئاتر فجر که سال ۱۳۷۰ برگزار شد نمایش دلدار به نویسندگی و کارگردانی حسین نوری در رقابت حاضر بود. دومین میزبانی تئاتر شهر از نوری مربوط به آبان سال ۶۴ و نمایش مار زنگی است که توسط همسرش نادیا مفتونی نوشته و توسط خود او کارگردانی شده بود. Data was generated by G SA Content Gen erator Demoversion!
آیا خوشبختتر از این کسی هست؟
او به من میگفت: این نمایش خیلی قوی است، آن را چه کسی نوشته؟ شیدایی، سودایی، سائر، سیرک و فستیوال آخر از دیگر نمایشنامههایی است که حسین نوری آنها را نوشته و به روی صحنه بردهاست. نوری سال بعد، یعنی ۱۳۷۱ در یازدهمین دوره جشنواره تئاتر فجر با نمایشنامه سیرک که با نویسندگی و کارگردانی خودش به انجام رسیده بود حضور یافت. در بهمن ۷۱ نیز نمایش سیرک در چارچوب برنامههای یازدهمین جشنواره تئاتر فجر در تئاتر شهر اجرا شد. احمد و بهمن به آغوش خانواده بازمیگردند. در آن سالها دو فرزندشان یعنی ابوالفضل و محمود به دنیا میآیند و همچنین دو برادر نوری به نامهای محمود و احمد هم در جنگ ایران و عراق شهیـد میشوند. او یک برادر و یک خواهر دارد که برادرش ۲ سال از او بزرگتر و خواهرش از او کوچکتر است. آیا خوشبختتر از این کسی هست؟ بلکه اون روح موحدی که پس این کار هست مهمه. در آن زمان ضبط تصویر در منطقه زینبیه ممنوع بود و نوری و همسرش با دشواری توانستند تصاویر زیادی جمع کنند که حاصل آن به صورت ۲۱۰ دقیقه برنامه مستند درآمد. آخرین اثری که نوری شخصاً به جشنواره تئاتر فجر عرضه کرد نمایش شهود به نویسندگی و کارگردانی خودش بود که در بخش نمایشنامه چهاردهمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۷۴ مورد تقدیر قرار گرفت.
همسر دوم علیرضا خمسه چند سالشه
سپس در اواخر دی و اوایل بهمن به عنوان بخشی از برنامههای چهاردهمین جشنواره تئاتر فجر عرضه شد. بیست و چهارم بهمن ۱۳۸۴ حسین نوری در واکنشی متفاوت نسبت به چاپ مجدد کاریکاتورهای کورت وسترگارد در نشریات اروپایی، روبروی سفارت دانمارک در تهران رفت و یکی از تابلوهایش با عنوان مریم مقدس را که شمایلی زیبا از مریم عذرا ارائه میداد رونمایی کرد و به تکمیل آن پرداخت. او پس از این فیلم در همان سال در ورود آقایان ممنوع نیز به ایفای نقش پرداخت. با اینکه در حال حاضر هم پیشنهادهایی به او از صدا و سیما برای ساخت میشود، اما تابهحال خبری رسمی از همکاری عطاران با صدا و سیما منتشر نشدهاست. هفدهم اسفندماه ۱۳۹۳ در جلسهای با حضور محمدعلی معلم دامغانی، نوری خاطرهای را از رد و بدل شدن یک شعر میان خود و همسر آیندهاش در سال ۶۳ تعریف کرد: «زمانی که همسر بنده از من خواستگاری کرد، من سجده شکر به جا آوردم، با این حال پیش خود گفتم که تو چه حقی داری این دختر نمونه دانشگاه شریف با این حسن و جمال را اذیت و درگیر مشکلات خود کنی؟ میگویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند سبزه الماس بوده وامیرتومان آنجا را به نام فرزند ارشدش که نام او حسن خان بود «قلعه حسنخان» نامید.
بیژن اشکورکیایی همان کودک مازندرانی است که ویدیوی کوتاهش، شیب بام جنگل، سالها پیش در بلوتوث پخش شد. مانده بودم چه بگویم که چند مصرع شعر گفتم و از ایشان خواستم که آن را کامل کنند و ایشان هم فی البداهه به بهترین نحو آن را کامل کردند.» نوری در این جلسه این اشعار را قرائت کرد و همسرش نیز مصرع دوم آن را خواند و اشک شوق از دیدگان حضار و همینطور استاد معلم دامغانی روان شد. وی از بازنویسان سناریوی سریال تلویزیونی مریم مقدس به کارگردانی شهریار بحرانی بودهاست. از وی آثار مهمی چون شرح توحید صدوق، اربعینیات و کلید بهشت به جا ماندهاست. نوری: چون هنرمندم شریکم گشتهای در این مسیر؟ در نامه او آمدهاست: «با توجه به اطلاع یافتن از حامیان جشنواره که یکی از آنها وزارت اطلاعرسانی بحرین است، من به عنوان نویسنده و کارگردان فیلم هممسیر، مسیر آن وزارت را با مسیر مردم مظلوم بحرین یکی نمیدانم. پایگاه اطلاعرسانی سیما. ۱۱ خرداد ۱۴۰۰.
Report this page